Vragen en antwoorden

Wat is de relatie van Yoi tot Borek

Yoi is ‘Powered by Borek’, dit wil zeggen dat alles achter de schermen wordt gedaan door diezelfde ervaren mensen als van Borek. Al meer dan 40 jaar ervaring! Naast de kennis is ook de kwaliteit van hoogstaand niveau.

Wat is het verschil bij Yoi en Borek/Max&Luuk?

In 2020 lanceerde het bedrijf Borek een derde label: YOI, dat ‘goed’ betekent in het Japans. Dit merk combineert de nuchtere Brabantse roots waar het bedrijf bekend om staat met internationale allure en potentie in collecties gericht op het midden segment, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De meubelen zijn ontworpen vanuit de gedachte dat ontspannen niet alleen goed moet zijn, maar ook mooi. Alle ontwerpen bevatten een Oosterse twist, met Japan als inspiratiebron.

Zijn de kussens bestand tegen de regen?

De kussens van Yoi zijn vuil- en waterafstotend. Dit wil zeggen dat ze wel degelijk tegen regen kunnen, maar wij adviseren om de kussens op te bergen of een hoes te gebruiken wanneer er slechter weer op komst is of wanneer het seizoen is afgelopen. Op deze manier kun je optimaal genieten van de meubelen!

Wat is de levertijd?

Yoi heeft grote voorraden. Daar plukken wij de vruchten van en kunnen daarom snel leveren. Voor de actuele voorraden kunt u contact opnemen met ons op info@yoi-oisterwijk.nl of telefonisch 013 52 206 3232.

Verkopen jullie ook bijpassende hoezen?

Bij Yoi is er een groot aanbod hoezen dat geschikt is voor de buiten meubelen. Kom langs in de winkel om de juiste hoezen met ons te selecteren.

Vragen en antwoorden

Wat is de relatie van Yoi tot Borek

Yoi is ‘Powered by Borek’, dit wil zeggen dat alles achter de schermen wordt gedaan door diezelfde ervaren mensen als van Borek. Al meer dan 40 jaar ervaring!

Wat is het verschil bij Yoi en Borek/Max&Luuk?

Afgelopen jaar lanceerde het bedrijf Borek een derde label: YOI, dat ‘goed’ betekent in het Japans. Dit merk combineert de nuchtere Brabantse roots waar het bedrijf bekend om staat met internationale allure en potentie in collecties gericht op het midden segment, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De meubelen zijn ontworpen vanuit de gedachte dat ontspannen niet alleen goed moet zijn, maar ook mooi. Alle ontwerpen bevatten een Oosterse twist, met Japan als inspiratiebron.

Zijn de kussens bestand tegen de regen?

De kussens van Yoi zijn vuil- en waterafstotend. Dit wil zeggen dat ze wel degelijk tegen regen kunnen, maar wij adviseren om uw kussens op te bergen of een hoes te gebruiken wanneer u weet dat het slechter weer wordt of het seizoen is afgelopen.

Wat is de levertijd?

Net als bij Borek heeft Yoi de kracht om vanuit ruime voorraden snel te kunnen leveren. In de begin maanden voor het zomerseizoen zijn deze aangevuld en kunnen we binnen een afhankelijk van de drukte vrijwel diezelfde week leveren.

Verkopen jullie ook bijpassende hoezen?

Bij Yoi hebben we een groot aanbod hoezen dat geschikt is voor al ons meubilair. Ter plekke kan er bepaald worden welke het beste past bij uw aankoop.

Staat uw vraag er niet bij?

    collecties